Noooo.. Vill inte bli en gris :(

Min stackars dotter Nova har fått ögoninflammation :( Tycker så synd om henne trots att hon själv inte verkar vara så brydd om det, hon gnider sig i ögonen lite mer än vanligt men annars är hon lika go som vanligt :)
Hampuz är det som vanligt inge fel på, han är nog gjord av sten eller nått. Sällan någon sjukdom som biter på honom (peppar peppar..)

Ont i halsen juh..Själv har jag ont i halsen som fan, har ju varken råd eller lust till att vara sjuk så vi får se hur fan jag ska göra imorgon. Om det är som det är nu så blir jag nog tyvärr hemma. Mår inge vidare :/
Hoppas inte att jag blir en gris nu bara..
Både söder och juggen var hemma från jobbet idag och söder skulle vara hemma imorgon också.

Uppdrag: Chaufför.

Japp, den 4 december ska jag agera chaufför till Ramona och gänget. Dom ska på Lasse Stefans i Mora, jag sitter förmodligen kvar i och läser kan jag tänka :) Lasse Stefans är inte riktigt min kopp med te. Fixade så Milla fick en biljett också så hon får följa med och festa lite, det är hon om någon värd.

Kommentera