SD står för…

Sverigedemokraterna …vad många tänker men inte vågar säga, och av den anledningen blir jag inte ett dugg förvånad över SD’s uppgång och jag tror inte att det kommer att ta slut här.
Så länge inte något av dom etablerade partierna vågar ta invandrings och integrations floppen på fullaste allvar kommer SD att vara ett vinnande alternativ, det säger sig självt. Att Sverige skulle blivit mer rasistiskt tror jag inte, däremot tror jag att vi fått upp ögonen om hur det egentligen står till med hjälp av program som Efterlyst m.m.

Sen tror jag att flertalet händelser där just invandrare och då kanske främst andra generationens svenskar varit överrepresenterade spelat SD rätt i fatet, ta oroligheterna i Uppsala och Rosengård som ett exempel. Folk tröttnar till slut och även om det inte är invandrarnas fel så är det tyvärr dom som blir lidande, skulle invandringspolitiken sett annorlunda ut hade vi garanterat inte haft dessa problem.

Tyvärr tror jag att det kommer att bli svårt att ändra på den rådande situationen utan att det blir kaos, det har gått för långt redan..

Mer om SD’s uppgång:

0 comments on “SD står för…

  1. SD Är inget annat än Nwo puppets och förtjänar storstryk.
    Och regeringen är en bunt korrupta skitstövlar som styr folk med hjälp av motsättningar.

Kommentera