No sir, im not a pig..

Doktorn ringde just och gav mig svaren på proverna jag tog i fredags och dom visade att det inte var svininfluensan, inte den vanliga influensan heller för den delen. Så jag är bara generellt sjuk vilket dom flesta förmodligen redan visste ;)

Vet inte om jag är glad eller inte över beskedet, skumt kanske men det känns som om det skulle varit svininfluensan så hade jag iallafall genomhärdat den och fått det skiten ur världen. Nu blir det till att tänka på att vaccinera sig och sånt iallafall vilket jag inte alls är så sugen på.

Jag blir fan galen av att sitta hemma, inte jobbar på en vecka nu och hela kroppen skriker av rastlöshet :/ Vill verkligen på jobbet nu. Ska vara hemma imorgon också och så att febern inte kommer tillbaka, men det tror jag inte att den ska göra.

One comment on “No sir, im not a pig..

  1. Skönt att höra att de inte va svinis…jag fick samma besked idag,,,=)
    Förstår dock vad du menar om att det hade varit skönt me en diagnos. Jag e inne på min tionde feberdag nu…skittrist!
    Ha de gött!

Kommentera