Transformers: Revange of the fallen.

Transformers: Revange of the fallen.Ok, har just avnjutit/utstått 2 timmar och 24 minuter av transformers på projektorn och jag måste säga att min rädsla för att bli besviken inte var helt obefogad. Fantastiska action sekvenser om än något svåra att hänga med i då allt är väldigt skakigt och “dokumentär” filmat, sjukt bra animationer och en del skratt, mer humor i denna än i första, men rent usel handling.

Jag finner det underligt att man inte fick veta nått om hur lång tid det förflutit mellan första filmen och denna samt att man inte fick veta nått om hur den tiden sett ut överhuvudtaget. Att handlingen inte har haft högsta prioritet är väll inte helt oväntat heller med en film som lockar tittarna med häftiga action scener och en massa animations “porr”.

I ‘”The revange of the fallen” har man slagit på stort med antalet nya robotar, och tidvis blir det ganska klurigt att hålla isär Decepticons och Autobots, inget som spelar så stor roll då det ofta ser ut som alla skjuter och slåss med alla men dock värt att notera. Tvillingarna är väll dom två av dom nya robotarna som är mest minnesvärda, Mudflap och Skidz, helsköna figurer :)

http://host.trivialbeing.org/up/transformers-20090409-skids-mudflaps-cg.jpg
The twins.

Sen har vi alla dom miljoner små missar som får en att häpna när man ser dom, och det gör man tyvärr rätt ofta. Speciellt rätt skönt geografiskt fel men det kan ni få upptäcka själva :)

Räddningen blir filmens awesomeness faktor som är sky hög, Michael Bay kan sin action så att säga, inget snack om den saken.
Trots bristen på handling och dom solklara missarna, så är den helt klart värd att se, dock kunde den varit så mycket bättre.

Betyg: ☻☻☻☻☺

0 comments on “Transformers: Revange of the fallen.

Kommentera