Upp och ner dag.

Då var lördagen strax till ända, varit en skum dag. Vaknade vid 10, var på väg upp men såg väckarklockan som påminde om jobbet som i sin tur påminde om ekonomin så jag beslutade mig för att somna om.
Vaknade på nytt vid 13 tiden och kände att jag var tvungen att gå upp, satte mig vid datorn och kom på att jag inte betalat avbetalningen för datorn denna månad och med 76 kronor kvar på banken vart det till att ringa far och flörta lite så nu ordnade sig det iallafall. Hoppas jag kan sälja iväg lite grejer så vi har råd at köpa lite mat och kanske någonting till Hampuz och Nova i julklapp.

I morgon blir det jobb, det har varit skidtestar helg i Tandådalen i helgen så det blir lite att göra imorgon :) Vi hoppas nu att Milla också ska börja jobba på Sälen städ där jag jobbar, det skulle lösa så många problem. Håller tummarna..

Kommentera