Nya sjuka regler igen..

Snart är det bara höga chefer, riksdagsmän och ekonomiskt oberoende som har råd att bli sjuka i Sverige, kanske inte helt underligt när det är just den kategorin vardagsfrämmande människor som faktiskt styr Sverige. Men det är klar, sitter man i en “skyddadverkstad” med en månadslön som nästan överstiger en vanlig knegares årsinkomst som gubbarna och kärringarna i toppen i mångt och mycket gör så har man kanske inte riktigt kläm på hur det är att leva i verkligheten, trist som fan men tyvärr så visar det sig ju gång på gång.

Tanken om att få ut folk i arbete är ju kanon, tyvärr straffar man en hel massa sjuka människor som faktiskt är inkapabla att arbeta för att komma åt den klick som kanske mest är lata :/ Hoppas att Sverige vaknar någon gång..’

Mer att läsa om dom nya reglerna:

0 comments on “Nya sjuka regler igen..

Kommentera