Men när ska…

…människor som kör bil lära sig att det är halt på vintern och att när november/december börjar krypa sig på så kommer snön? Lite tragiskt att det varje år, lika säkert som att det gör ont att bryta benen, kommer rubriker i form av “Trafikkaos i snöfallet” och “Varning för kaos i trafiken”. Humor är också 08’orna som smäller upp garden så fort någon norr ifrån råkar påpeka att det faktiskt går att köra bil i halka utan att det blir kaos ;)

Kanske dags att ta tag i halkutbildningen när folk tar körkort? Den som “finns” nu verkar ju hjälpa föga, tyckte själv att det mest var en skoj grej men jag lärde mig inte speciellt mycket. Har nog lärt mig som dom flesta andra “pojkar”, ute och busat i industriområden och på små skogsvägar, lite sugen på att sticka ut och leka lite nu men har tyvärr bara en Baleno utan 2’a och det är inte så rockigt att sladda med :)

Ta det lugnt i halkan nu.

Kommentera