Skulle jag? Nä fan..

P091218003

En väldigt underlig morgon blev det, vaknade 05:48 och tänkte “skit också, försovit mig”. Kastade på mig kläderna och skuttade ut till vad jag trodde skulle vara en väntande bil, men så vart det inte riktigt. Jörgen hade varit upp och knackat på men inte fått nått svar så dom åkte. Känns ju inte helt bra men så kan det gå. Nya tag imorgon :)

Ska ner på affären nu och handla lite, har typ ingenting hemma så vi lär väll fylla upp lite antar jag. Har egentligen ingen som helst lust att åka någonstans när temperaturen närmar sig den på svalbard men man lär väll..

0 comments on “Skulle jag? Nä fan..

  1. Roliga tempraturer och ändå säger de att klimatförändringarna gör allt varmare. kan inte minnas när vi hade -18.5 i stockholm sist. E man förkyldf behöver man iaf inte oroa sig om att näsan rinner (y)

Kommentera