Inte död…

…bara helt oförmögen att skriva nått som ens skulle kunna betraktas som läsvärt eller liknande. Har haft extrema problem med bloggen efter att jag försökte uppgradera till version 2.9.1, ingenting funkade som det skulle och till på köpet lyckades jag, när jag skulle peka om www.hjd.se till blogg.hjd.se, att radera alla inställningar för hjd.se och alla dess underdomäner. Alla mejladresser, alla underdomäner m.m. försvann :( Men nu har jag ordnat allt det, www.hjd.se pekar dock fortfarande inte hit eftersom jag mitt i kaoset helt glömt att utföra den ändringen *dho* Mycket jobb utan för att ändå inte fått jobbet gjort så att säga.

Imorgon blir man ett år äldre, inte för att jag ser vitsen med det men det är väll så det ska vara. Jobbar hela helgen så nå party blir det inte heller, något jag inte tycker är helt kass, är inte så sugen på att “fira” liksom. 29 år och inte åstadkommit nått, eller ja mina supersöta ungar men det behöver man ju inte vara professor för liksom. Nej fan vad jag gnäller, man ska väll kanske vara tacksam för att man har det man har :)

Kommentera