Första hela dagen…

…hemma ensam med ungarna, lite pinsamt att Nova snart är ett år och jag har inte haft henne själv en hel dag än. Jag får skylla på att jag jobbar som jag gör ;) Allt har funkat toppen idag i alla fall, både Nova och Hampuz har varit snälla som små änglar. Man kanske skulle bli hemma far? Nä det skulle jag nog inte klara av, blir på tok för rastlös när jag inte får jobba. Nu väntar jag på att Milla ska kliva in från jobbet, imorgon är det jag som ska jobba men är ledig på tisdag och onsdag igen.

Har hämtat ut medicinen mot min acne nu, 450:- kostade den och jag ska käka den morgon och kväll i tre jävla månader, it’ll better work damnit.. Ska börja med den på tisdag eftersom man tydligen kunde bli kass i magen och en massa andra lattjo saker, inge skoj att vara på jobbet med kass mage :/ Nä, softa på soffan en stund sen blir det sängen..

Kommentera