Han kan kondom!

Safe Sex is OK!

Jag kommer ihåg första gången jag använde en kondom, jag var runt sexton år. Jag hade gått till affären för att köpa ett paket kondomer och bakom disken stod en söt tjej. Hon såg att det hela var nytt för mig och hon fråga om jag visste hur jag skulle ta på mig en kondom. jag svarade ärligt:

– Nej.
Så hon öppnade paketet, tog ut en kondom och drog den över tummen. Hon sa att de skulle sitta tajt och säkert. Jag såg nog fortfarande förvirrad ut, så hon tittade sig runt i den tomma affären.

– En minut, sa hon, och gick till dörren och låste den. Hon tog min hand och ledde mig till ett litet rum. Hon knäppte upp sin blus och tog av sig den. Sen tog hon av sig sin BH och lade din vid sidan av.

– Gör det här dig upphetsad? frågor hon.
Jag var så överraskad att allt jag kunde göra var att skaka på huvudet. Hon sa sedan att det var dags att sätta på kondomen. När jag tog på mig den så tog hon av sig sin kjol och sina trosor och lade dem på ett bord.

– Kom igen då, sa hon, vi har inte hur mycket tid som helst. Så jag klev på henne. Det var så underbart att jag helt plötsligt inte kunde hålla tillbaka utan POW, det var klart på ett par minuter. Hon tittar på mig med ett flin och frågade:
– Tog du på dig kondomen?
– Så klart jag gjorde, svarade jag glatt och höll upp tummen för att visa henne…

One comment on “Han kan kondom!

Kommentera