Vissa dagar ska man inte vakna!

Skit också!Detta är en sån dag. Dagen i sig har det kanske inte varit nå större fel på men man kan säga att ett par rätt betydande för att inte säga skit viktiga/tråkiga saker har kommit till min kännedom. Tänk om nått kunde vara lätt någon jävla gång, faaaaaan blir så… ja jag vet fan inte längre, det är ju uppenbart att det inte är någon ide att bli sur, det funkar liksom inte. Vill bara ha lite flyt, fattar inte att det ska vara så jävla svårt att få tag på, någon som har lite att sälja till överkomligt pris?

1. Ringde till chefen för att få bekräftat att jag börjar vecka 30 igen efter semestern, men så kanske det inte blir. Med lite otur (mm min kompis liksom) så kanske jag inte kommer få komma tillbaka till jobbet förens i september då det inte finns jobb så alla behöver vara inne.
Detta har jag tyvärr inte tagit i beaktande vid mina privata budgetförhandlingar kan jag säga. Kan bli ren katastrof om det vill sig riktigt illa :(

2. Milla gjorde just klart att om hon får jobb i Sthlm så sticker hon. Jag har ju inge koppel på henne på nått sätt så hon är givetvis fri att göra som hon vill, och självklart ska hon göra det hon mår bäst av, jag vill ju inge annat än att hon ska vara lycklig. Problemet är bara att om hon flyttar till Sthlm så är det vi har inte längre “det vi har”. Jag ser tyvärr ingen fortsättning på vårat förhållande om det scenariot blir verklighet, och det av en hel hög olika anledningar (som jag ska bespara er från, också det av en hel hög olika anledningar). Hon trivs inte längre i Malung och det kan jag väll förstå. Hon verkar dock inte förstå att en flytt till Sthlm är ganska orealistisk för mig av en del av den hög av olika anledningar som jag inte gick in djupare på ovan.

Allt känns jävligt mörkt just nu, vart inte alls den sommaren som jag föreställde mig att det skulle bli. Ovetskap är och förblir ett helvete, vetskap är inte mycket bättre det heller tyvärr. Jag blir så jävla ledsen, inte sur (det funkar ju inte), ledsen..

Kommentera