Men vad vart det nu då??

SMC Gokart

Ny arbetsgivare, ny bostadsort och med det nytt liv(?) Njae kanske inte, sliter fortfarande håret av skallen p.g.a. ekonomin och fallerade privatliv, inget verkar kunna gå enkelt var det någon som sa!

Lite om nya jobbet då.

SMC Gokart Västberga var det ja, jobbat snart en månad som banpersonal, ser till att kunderna får en nice upplevelse helt enkelt. Som banpersonal håller man ordning på banan, soppar när det behövs, servar gokartar när det behövs och liknande, främsta arbetet består i att ta hand om kunderna och hjälpa dom på med skyddsutrustning, berätta om regler och säkerhet m.m. Ett serviceyrke helt enkelt, som alla andra :)

Fördelen är förstås att gokart körning ingår i jobbet, nått som jag noterat att man blir ganska så trött på väldigt fort, drar mig nästan för att köra om jag inte måste, och då ar jag bara jobbat knappt en månad. Men ibland är det skoj att ta ett varv bara för att :)  Har just nu personligt bästa på 25,8 sec runt banan, rekordet ligger på 24,8 och innehålls av Sebbe, Smc’s alldeles privata lilla slav ;)

I övrigt så är det ett nice jobb, gankska fritt och man möter sjukt mycket mäniskor, och väldigt olika människor, allt från ”förorts kickers” till ”city brats” och allt däremellan. Dagarna är ioförsig lite långa, börjar 10:00 på morgonen och åker hem 21:30-22:00 på kvällarna så man är ju hyfsat slut men det kompenseras med mycket ledighet.

Privatlivs update:

Som ni kanske redan förstått så har jag trotts vad jag skrev i förra inlägget för ca 3 ljusår sedan hamnat i Stockholm, en stad som tagen ur dante’s inferno om man jämför mot Malung, men vill mitt hjärta bo här så lär jag väll toffla efter då :/ Hampuz har börjat skolan, Novali väntar på dagisplats och Milla jobber lite då och då tills det att Nova fått dagis.

Vi bor hela bunten hos min mor och far i Tullinge, utrymmena är det inge fel på men jag saknar alla våra möbler och grejer som fortfarande är kvar i paradiset (Malung), för vi flyttar inte som normala människor vi, man kan säga att vi håller på flytta eller att vi ska flytta, är inte riktigt säker på vilket än. Vi är i alla fall skrivna i Stockholm. Nått som helt apropå gjorde att bilförsäkringen skenade, verkligen! Den mer än fördubblades från det att vi var skrivna i Malung. Min lilla fula Suzuki Baleno med drygt 90 hk gick från att kosta min ca 4000:- hel år och helförsäkrat till drygt 4500:- hel år och HALVFÖRSÄKRING! Det om nått är absurt mina vänner.

Föresten, Hampuz har fått en liten ATV av farbror Öhman, och en minimoto! Bortskämd? Jupp som få men han är lika lycklig för det, om inte lyckligare :)

Kommentera