Receptionist!

Dagens utmaning: Receptionist på SMC Gokart!

Ok, dagen kunde ju börjat bättre. Vaknade ca 30 min innan jag skulle vara på jobbet, kastar på mig kläderna och far iväg som ett skott. Ingen lunch med mig så innan jobbet skulle jag hinna in och köpa lite mat på Coop i huddinge, nått som brukar ta 2 minuter men bara för att jag skulle öppna idag så var kön tillsynes oändlig! Härligt..
Kom till slut till jobbet (ca 5 min sen) och bara för att allt ska vara lite extra jävligt när man är sådär gött stressad så är ytterdörren låst, och Henrik har ingen kod. Börja ringa runt och ingen svarar, fick till slut tag på Elliot som gav fel kod men det var bara att byta ett par siffror så funkade det :)

Våran söta receptionist Maria.Våran underbara receptionist Maria.

Väl inne så braka dagen igång på studs, det har ringt och vi har haft kunder från 10:45 i en aldrig sinande ström, it’s awesome! Receptions jobbet är super! Men jag måste bara säga att jag har all respekt för Maria som normalt står i receptionen, hon svarar i telefon, tar betalt, skickar mail, fyller på kylen, städar, och allt detta samtidigt, när man kollar på henne när hon jobbar så flyter allt bara på utan några som helst problem, så funkar det inte riktigt för mig, multitasking är nått jag måste bli bättre på iallfall.  Men jag jobbar på det och hitintills har det funkat bra :) Dagen till ära har vi en praktikant också, herr Cenny (min systerson) är här och mekar lite gokart och försöker lära sig systemet, han har redan fixat 3 gokarts. Han är bra han.

Känner mig lite så där löjligt små lycklig idag, vet inte riktigt varför men det kan vara för att jag är ledig imorgon ;) Så ikväll blir det tv spel och popcorn för hela slanten :) Nu ska jag fortsätta med receptionistandet, tjing.

Kommentera