Sova kanske?

Nej för det går inte, finns inget som är värre än att ligga i timmar och inte kunna somna, eller jo tandläkaren. Tandläkaren, inte kunna somna, inälvsmat (typ lever och annat smet), i den ordningen. Är trött så att det nästan gör ont, john blund har säkert roligt utav bara helvete nu.. Vänta bara tills jag får tag på den där fjolliga lilla skitstövel, då ska jag stoppa honom i en saltströare(?) och skaka det där sömnpulvers skiten eller vad det nu är han använder ur honom varenda kväll, å så ska jag skratta, ett sånt jobbigt öronskärande tant skratt ändå tills jag somnar. Om han inte bara råkar vara sjukskriven, eller han kanske är hemma med sjuk tamråtta, eller hans tamråtta kanske har dött så han sitter i ett hörn i fosterställning, vaggar fram och tillbaka och gråter, inte våldsamt, snarare tyst och behärskat så inte grannarna störs. Stackare, han skulle nog behöva en kram..

One comment on “Sova kanske?

Kommentera