Dags för Tisdagslistan.

Om än något försenad och numer omgjord sådan ;)

Efter första tisdagslistan, ”5 saker sin jag skulle kunnat vara glad/tacksam över” blev jag attackerad och uthängd för att bland annat vara pessimist konsult m.m. någon som jag bestämt tar avstånd från, konsulter kostar pengar, min pessimism är gratis! Vidare så känner jag att ha en lista som ska handla om samma sak varje tisdag för mig är något av en omöjlighet då den förmodligen skulle se precis likadan ut varenda tisdag. Så därför kommer tisdags listan att vara tisdagslistan, bara att den kommer handla om helt olika saker.
Denna tisdag kallas listan:

5 saker som jag har mer ångest över än Birgitta Friggebo och Carl Bildt efter deras ”we shall overcome” manöver i Rinkeby 1992.

  1. Sömn, eller bristen på sömn snarare. Kan verkligen inte för nått i världen somna verkar det som. Har 7000 saker som snurrar runt i skallen på mig så fort jag lägger mig i sängen, ett ställe som annars brukar vara hyfsat tomt, skallen alltså.
  2. Min nuvarande bostad situation, att vara knappt 5 månader från att fylla 30 och bo hos sina föräldrar är inte ok så länge man inte tillhör någon sekt i Uzbekistan!
  3. Bilfan, någon som har en växellåda till en Suzuki Baleno årsmodell 99 att skänka mig? Någon har blandat cement i våran.
  4. Jobbet, hur jag än gör så känns det som om folk förväntar sig 10 gånger mer av mig, lite svårt att veta om allt som ska göras och lära andra det när man aldrig fått lära sig det själv. Jag är inte Stephen Hawking liksom, undrar hur det skulle se ut om han jobbade i en gokart hall? Jag tror han skulle ordna så gokartarna typ flög eller nått, awesome!
  5. Flytten, imorgon (onsdag) kommer flyttbilen och då ska allt vara packat och klart, undrar just om Stephen Hawking skulle kunnat hjälpa till med det? Han måste verkligen bli min vän, jag behöver honom.

Hmm, ja det vart ju en lista i alla fall, meningsfull? Förmodligen inte men det är en lista, och det är min lista. Även om den är efterbliven så är jag stolt över den! Natt natt.

Kommentera