Nej!

Det är inte ballt eller coolt att flytta, alla som i sin egen dimma råkar tro det är så fel ute. Jag kommer ihåg när jag var liten och började tjuvflytta bakom en polares hus med hans mammas möbler, fan va tuffa vi var tyckte vi, sen kom  mamman på detta och tvingade min kompis att flytta alla möbler i hela huset under fläkten i köket och ni kan ju föreställa er hur han mådde efter det. Men det hjälpte inte tyvärr, flyttandet fortsatte och nu står man där, packar i spöregnet, luktar illa och pengarna bara rullar iväg :/

Mitt tips till alla er som tvuvflyttar eller festflyttar är: sluta på en gång! Det suger att flytta, det luktar illa, är jobbigt som fan och kostar sjuka pengar, det finns mycket roligare saker att göra. Jag vet, jag har gjort det massor av gånger och jag känner mig lika smutsig varje gång.
Börja röka istället, det, mina vänner, det är ballt!

Kommentera