Tisdagslistan!

Då var det dags för Tisdagslistan, nej jag vet, den borde inte heta det eftersom den alltid publiceras för sent men då vore det ju inte Tisdagslistan, eller hur?? Veckans Tisdagslista:

5 helt slumpvis utvalda saker som jag noterat under veckan som gått.

  1. Jag suger på att publicera Tisdagslistan på tisdagar!
  2. Lampan på toppen av vatten tornet i flempan verkar ha gett upp eller gått i pension, har inte sett den snurra så där lustigt sen jag återvände till sthlm, känns lite vemodigt, den har liksom alltid funnits där..
  3. Min dygns rytm är lika verklighetsfrämmande som dom flesta av våra politiker, eller ja i den mån man kan kalla det ”rytm”, snarare sporadisk sammansättning av vaken och sömn tid?
  4. Andelen besökare som kommenterar mina inlägg är lika många som andelen hela ägg i en kartong som  blivit transporterad från Nopikoski till Svenljunga tur och retur av posten, ni måste verkligen skärpa er, posten!
  5. Att sova på golvet i ett badrum i sex timmar åsamkar smärta av episk magnitud, bör alltså undvikas! Nästa gång blir det att ta med en hink till sängen istället, eller att dricka mindre, alternativ 1 känns dock roligare.

Natt och liknande!

2 comments on “Tisdagslistan!

Kommentera