Ja jag vet..

..att jag är ur kass på detta med att blogga. Ena veckan kan jag soppa in sju miljoner inlägg bara för att totalt bomma i ett par månader :/ Men sån är jag. Nåväl, det har inte hänt sådär fantastiskt mycket den senaste tiden ändå så inget awesome att rapportera om till den breda massa som ”följer” denna lilla blogg.

Just nu sitter jag på jobbet, nått som idag känns helt bortkastat då det varken ringer eller kommer in några kunder, hade lika bra kunnat vara hemma och städat eller gjort nått annat givande. Men sånt är livet, tjänar ju fantastiska mängder pengar varje timme i alla fall *NOT*
Jul och nyår var ju nice i alla fall, inget som explodera, brann eller på annat sätt gick helt galet så det får man väll betrakta som lyckat. Att hela familjen mer eller mindre var magsjuka får man väll ta då.

I övrigt så lunkar väll livet på i sakta mak, Milla har fått nytt jobb, heltid denna gången vilket är nice. Nått som gör att jag också kanske kan försöka få tummen ur och hitta mig ett riktigt jobb. (Men, har du inte ett nu då? NEJ!) Att behöva jobba 230-240 timmar i månaden för att få ut 16000 är ju inte drömmen direkt. Man får väll gno på tills man tröttnar, får löneförhöjning eller tills det att livet kastar på en ett nytt jobb. *Håller tummarna*

Nä, man ska väll kanske försöka vara lite produktiv och göra nått vettigt när man ändå är på jobbet..

Kommentera