Varför jag röstade på SD..

Texten nedan är tagen från en kommentar av Astreia på debatt inlägget: ”Lovorden gav SD rätt” på aftonbladet.se, jag har tagit mig friheten att rätta ett par saker samt att stryka över ett parti i texten som jag inte tycker hör till saken nämligen den om våldtäkter.
Jag tror att nämligen att mörkertalet för våldtäkter förmodligen är lika stort om inte större för våldtäkter utförda av svenska förövare (inom familj, mot barn m.m.) Kan tro att det är lättare att anmäla en våldtäkt där förövaren inte finns inom släkten eller liknande och det kanske är därför som statistiken ser ut som den gör..

Jag upphör inte att förvånas av hur okunniga större delen av Aftonbladets läsare verkar vara. Innan ni gnäller på andra: leta reda på fakta själv istället för att lyssna på lögnaktiga politiker.

Enligt SvD har den öppna arbetslösheten ökat med 108 000 sedan 31/12 2009.
Sammanlagt är nu 417 000 medborgare öppet arbetslösa, den dolda arbetslösheten vet vi ju inte. Samtidigt pratar Reinfeldt och company om att det är så viktigt att vi pumpar in de där 100 000 ”flyktingarna” (endast 7% har flyktingstatus, resten är här för att leva på välfärden) annars kommer inte arbetskraften att räcka till. Är det någon som förstår hur den ekvationen går ihop?

Samtidigt ökar statsskulden för var minut. Det tar i genomsnitt 10 år för en somalisk invandrare att komma ur bidragsberoendet och börja ”stå till arbetsmarknadens förfogande” (DT). Varje invandrare kostar under de här åren 1,6 miljoner per år (SCB). Barn kostar självklart mer, de kan ju inte börja arbeta lika fort.

Sverige är bäst i världen på våldtäkter. Förra året anmäldes nästan 6000 våldtäkter (eftersom mörkertalet är stort tror man att 5-10 gåger fler våldtäkter har utförts) och gärningsmännen var i 85% av fallen av invandrarbakgrund (BRÅ).

1999 kostade invandringen 267 miljarder kronor (Lars Jansson, universitetslektor i företagsekonomi, SvD opinion). Då var invandringen fortfarande rätt tam om man jämför med idag (2009 hade antalet PUT per år nästintill fördubblats sedan 1999). Invandringskostnaderna borde alltså idag uppgå till inte mindre än en halv BILJON kronor – en siffra så stor att man knappt kan uppfatta det. Samtidigt svälter våra gamla ihjäl, människor går utan jobb, skolbarnen mår psykiskt dåligt av klasser på upp till 50 elever och sjukvården är under all kritik. Dessa delar av det som förr var välfärdsstaten Sverige är inte längre ”prioriterade”. Samtidigt är SD:s förslag om ökat bistånd i krigsdrabbade länder ”rasistiskt”.

Man kan tycka vad man vill om SD’s historia och huruvida dom är rasister i grund och botten men ska man börja grotta i partiers historia så bör man ju läsa på lite om vänstern, sossarnas och alla andra partiers historia också, en inte allt för smickrande läsning för något av partierna.

Men jag ska skriva nu på en gång, eftersom jag vet att ni kommer ta upp det, att jag INTE står bakom alla SD’s åsikter, vissa känns för mig helt främmande och jäkligt bakåt strävande men jag föredrar att vara realist, och för mig är SD det enda parti som  idag för någon form av invandringspolitik, att fortsätta ta in invandrare i den mängd och på det sätt vi gör i dag är inte humant mot någon, att samhället fungerar måste vara första prioritet. Men kalla mig inte rasist för att jag inte tror på den politik vi har fört hitintills, rasism har ingenting med saken att göra och skulle du trots allt hävda det så är det dags att läsa på lite..

4 comments on “Varför jag röstade på SD..

  1. Utan att ingå i en debatt (har inte ork idag) så tycker jag att det vore mkt bättre om de redan befintliga partierna kunde ta upp de här frågorna så vi inte behövde stå tvådelade inför SD’s intåg i riksdagen.

  2. Så sant. Bara hoppas på att de stora blocken/partierna jobbar ihop så att det bara blir fyra år, och att de kan visa att invandringspolitik kan skötas rätt utan SD.

  3. Dom stora vågar ju tyvärr inte ta i frågerna då de väldigt snabbt blir klassat som rasism och är därmed rädda att förlora väljare, dock så ser dom inte att dom även har många att hämta med

Kommentera