Nä men?

Det bubblar och bankar likt en orkan i bröstet(?) och en stund fruktade jag nästan att det var alien Jr som var sugen på att få sig lite gokartluft men så var inte fallet, det var bara en tisdagslista som var sugen på att hamna på bloggen. Var ett tag sedan sist och därför följer nu en episk, eller ja, en ”utan inbördes ordning, 5 saker som jag önskar just nu” lista. Håll till godo!

Utan inbördes ordning, 5 saker som jag önskar just nu:

  • En paus, skulle vara sjukt gött om det bara fanns en sån paus knapp på livet, allt går så jävla snabbt! Fan!
  • En resväska till brädden packad med pengar i mindre valörer, givetvis utom nummerordning och ej färglagda, det vore skit.
  • En pistol med viljemodifiering, bra skit. Skulle skjuta Ia och modifiera hennes vilja en aning så hon skulle komma tillbaka till jobbet så jag slapp lära mig allt om ekonomin! Pappersarbete är värdelöst och jätte tråkigt.
  • Att en snäll farbror med en grym bil skulle skänka mig den, bilen alltså. Det vore rockigt, men framför allt snällt!
  • Att jag kunde få stänga på jobbet någon jävla gång och sätta mig i biljäveln och åka hem och sova som fan, helvete!
Tack som fan för ordet.

One comment on “Nä men?

Kommentera