ACTA på’rej, nu jävlar!

Efter mycket tjat från mina stackars läsare så har jag efter ett minimalt uppehåll och efter tids eftertänksamhet tänkt att producera ett litet inlägg i bloggen. Jag lovar inget stort, fräsigt herrejösses inlägg utan tar det lite lugnt nu i börja :)

-Vad har han gjort? Vadan denna frånvaro?
Publiken väntar ivrigt på svar..

Jo jag ska förtälja er om mina sysslor den senaste tiden:
Jag har förutom julfirande, födelsedagsfirande och sånt dravel, jobbat en del, tagit ett eller annat kort men främst blivit i det närmsta religiöst frälst och engagerad i kampen mot ACTA. Så mycket så jag har gjort en liten hemsida, en flyer, en facebook sida, varit på demonstration m.m. Allt detta från en karl som normalt tittar åt ett annat håll när orättvisor och annat som ens kan vara i närheten av viktigt för någon tas upp i närheten av honom.. Stolt, förvånad, men mest stolt :)

I övrigt så rullar livet på som vanligt, jag jobbar, Milla gör vad hon gör och barnen undrar vem fan jag är, typ..
Där har ni det, ett kort inlägg utan substans, jag har gjort det igen!
PS. Glöm inte att besöka www.nejtillacta.se ;)

Kommentera