Vad driver dessa individer?

Har suttit och kollat runt lite på inerwebz och någonstans, vet inte riktigt vart, så klickade jag mig åt fel håll. Blev lite vilsen och försökte finna min väg tillbaka till mina trygga interwebz hemkvarter, men fallerade kapitalt och snurrade bort mig än mer än vad jag trodde var möjligt, när jag tillslut tog modet till mig och faktiskt kollade på vad jag hade trasslat in mig i så gick någonting i den väv som håller allmän logik, självbevarelsedrift och vanlig hederlig jävla respekt i schakt sönder, jag befann mig i tonårstjejsbloggsdjungeln! Detta virtuella inferno av elaka inlägg, smink, putande läppar och fullt ut krig slog mig i magen med sån kraft att jag faktiskt på riktigt, fick ont i magen.

Typiska blogg tjejor!

För att vara helt jävla ärlig: hur i hela världen, eller vänta, hur i hela HELVETE kan småtjejer vara så förbannat elaka? Och vad driver dem till att fortsätta posta bilder på sig själva i små slampiga ”kläder” i poser som tagna direkt ur Kama Sutra när dom bombas med kommentarer som ”Jävla hora”, ”du är inte värd att leva” m.m.?? Och det konstiga är att alla gör samma sak, postar borderline slampbilder för att i nästa andetag singla iväg ett par kommentarer till andra bloggare om vilka slampor dom är som postar bilder på sig själva halvnakna? Va fan händer liksom?

Jag undrar vad som hände under 90-talet som gjorde alla bebis flickor till monster? Nått gick ju på riktigt helt galet i alla fall.

Kommentera