Auktoriserad Segway instruktör!

Ja det ni ;) Inte alla som kan skryta med det inte. För ett tag sedan drog SMC igång en satsning på Segway och allt man kan göra med det, tanken var att göra mer än att anordna turer runt Stockholm som flera andra arrangörer redan gör, vi ville att det skulle vara lite mer än så. Så vi inledde ett samarbete med Segway Norden och nu ska vi precis öppna världens första Segway auktoriserade inomhushall för bland annat Segwaypolo. I hallen kommer vi även kunna göra en massa andra roliga saker på Segway och i och med det behövdes det ju givetvis utbildade instruktörer, och jag fick bli en av dem :)

www.segwaycenterstockholm.se

För att kunna spela Segwaypolo behöver man givetvis någon form av gräs, och eftersom gräs tenderar att inte växa, varken kontrollerat eller alls på betong så föll valet på konstgräs. Lägga konstgräs? Easy, tänkte jag och väntade på leverans, det visade sig dock att det inte var så jävla easy, varje rulle väger runt 8-10 ton, och rulla ut dem är som ni kanske förstår skit jobbigt. För att uppa svårighetsgraden från hard till impossible så ligger inte mattan, som btw är 4 meter bred och 66 lång, rakt på rullen vilket gör att den tenderar att sticka lite dit den vill. Hur som, på måndag ska det vara klart och mattan ska ligga på plats, ska bli så jäkla kul och testa allt :) Hampuz fick testa lite när vi var ner och körde gokart sist och han älskade det, vart tjat om att köpa segway hela vägen hem, inte för att jag är helt emot den tanken kanske *hehe*

Hampuz kör Segway på Segway Center Stockholm

Nu ska jag åka hem!

 

Kommentera